Om os

Hvem er vi, og hvornår åbnede vi butikken? Hvis du vil vide mere om Gartneren i Nonnebo, så er du havnet det helt rette sted!

Facebook

Vil du følge med i seneste nyt og blive opdateret på gode tilbud? På Facebook laver vi ugentlige opdateringer!

Instagram

Følg os på Instagram! Her vil du få inspiration til boligen og haven, ligesom du også vil blive opdateret på seneste nyt.

Butikken

Besøg vores butik! Ud over at vi altid står klar med gode råd, får du med garanti også inspiration til boligen og haven.

Historien bag

Det hele startede tilbage i 1997, hvor vi, Uffe og Annette, startede med gartneriet i Nonnebo. Dengang havde vi udelukkende fokus på produktion af blomster og planter til eksportmarkedet, men allerede i 2000 ændrede det fokus sig en smule, da vi her begyndte med dørsalg fra gartneriet. 

Dørsalget blev modtaget positivt fra nær og fjern, og i 2007 besluttede vi os derfor at satse mere på butikken og mindre på produktionen, som det fortsat er tilfældet i dag. 

Udviklingen fra produktion til butik har blandt andet betydet, at vi, ud over at være blandt de største havecentre på Fyn, også er blandt de havecentre i Danmark med flest forskellige planter, træer og blomster, da vi importerer fra hele verden! 

Hos Gartneren i Nonnebo er vi uddannet gartnere, men med forskellige specialiseringer

Åbningstider

Mandag - Søndag: 10:00-17:00

Vores åbningstider er gældende fra 2. januar til 23. december.

Find os

Gartnervænget 1, 5550 Langeskov

Telefon: +45 6016 2839
E-mail: butiknonnebo@gmail.com